This site is supported by the advertisements on it, please disable your AdBlocker so we can continue to provide you with the quality content you expect.

Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Clipper for Logic (AU)

Discussion in 'Backline' started by Kita, Dec 14, 2011.

  1. Kita

    Kita Member

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Any suggestions? Haven't played around with clipping yet and felt like trying it out. Did a search and went a few pages and didn't see anything. Most people seem to use gclip but it's not compatible with a MAC.
     
  2. arv_foh

    arv_foh Brian K

    Joined:
    Oct 3, 2006
    Messages:
    2,695
    Likes Received:
    2
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Columbus, OH
  3. Kita

    Kita Member

    Joined:
    Feb 25, 2011
    Messages:
    107
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    No so much a failure, the thread's from 2009. Unless there hasn't been anything new since then.

    Thanks for the link, though. Will check it out. :)
     
  4. updog

    updog Member

    Joined:
    May 9, 2009
    Messages:
    3,741
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    36
    Location:
    Finland
    the t-racks 3 clipper from ik multimedia is pretty nice.
     
  5. RLab

    RLab Member

    Joined:
    Jun 15, 2010
    Messages:
    250
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Lyon (Fr)
  6. burst

    burst Member

    Joined:
    Jun 7, 2008
    Messages:
    104
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Moscow, Russia
    Airwindows have some good clippers, and they don't take as much CPU as Event Horizon.
     

Share This Page