This site is supported by the advertisements on it, please disable your AdBlocker so we can continue to provide you with the quality content you expect.

I Wait For You...

...you know you cannot hide. Join the forum today!

FN Microsoft...

Discussion in 'Nevermore' started by Söy, Oct 16, 2008.

  1. Söy

    Söy Manfred von Richthofen

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    6,722
    Likes Received:
    59
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Richmond, VA, USA
    my 360 literally just bricked up, with fallout 3 and farcry 2 just around the corner... :cry:

    so i called the number to repair and they cannot do it because everything is down for "system maintenence"

    so i asked if he could transfer me to accounts and billing for xbox live so i could cancel my xbox live account , at least until i get my new xbox and that system is down too


    wtf M$ wtf?
     
  2. Cat5Messiah

    Cat5Messiah Violator of Sheep

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    9,463
    Likes Received:
    226
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Seattle/Tacoma (Browns Point), WA
    'Tis why I got a motha fuckin PSTriple yo.
     
  3. Söy

    Söy Manfred von Richthofen

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    6,722
    Likes Received:
    59
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Richmond, VA, USA
    i'm seriously considering it at the moment, aside from the fact that all my software is on 360 and most of my friends are too...
     
  4. Cat5Messiah

    Cat5Messiah Violator of Sheep

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    9,463
    Likes Received:
    226
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Seattle/Tacoma (Browns Point), WA
  5. Karmic

    Karmic speedy meatmonger

    Joined:
    Jun 9, 2002
    Messages:
    9,368
    Likes Received:
    113
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Gothenburg, Sweden
    well someone has to start in order for there to be more friends on the triple

    sooner or later they'll all switch ^^
     
  6. Söy

    Söy Manfred von Richthofen

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    6,722
    Likes Received:
    59
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Richmond, VA, USA
    the only downside to that plan is that i can't afford a PS3 at the moment... nor do i have an hdtv to take advantage of the PS3s beauty. I had been using my PC monitor to play xbox 360 in HD; dunno if you can do that with a PS3...
     
  7. Cat5Messiah

    Cat5Messiah Violator of Sheep

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    9,463
    Likes Received:
    226
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Seattle/Tacoma (Browns Point), WA
    I think I have two friends on my PS3 friend's list; my uncle and someone from here. I think it's Steve (not me, the other Steve dur!). :lol:
     
  8. Karmic

    Karmic speedy meatmonger

    Joined:
    Jun 9, 2002
    Messages:
    9,368
    Likes Received:
    113
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Gothenburg, Sweden
    steve smyth?
     
  9. Karmic

    Karmic speedy meatmonger

    Joined:
    Jun 9, 2002
    Messages:
    9,368
    Likes Received:
    113
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Gothenburg, Sweden
    both consoles have the same HD ability, if that's what you mean.

    hd cable?
     
  10. Cat5Messiah

    Cat5Messiah Violator of Sheep

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    9,463
    Likes Received:
    226
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Seattle/Tacoma (Browns Point), WA
    No, the slapper of livers.
     
  11. Söy

    Söy Manfred von Richthofen

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    6,722
    Likes Received:
    59
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Richmond, VA, USA
    no i use a VGA cable to connect my xbox 360 to my pc monitor; sort of a poor man's HDTV...

    of course when i finally get my new 22" monitor... does PS3 have a DVI port?
     
  12. Karmic

    Karmic speedy meatmonger

    Joined:
    Jun 9, 2002
    Messages:
    9,368
    Likes Received:
    113
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Gothenburg, Sweden
    nope, they use an own AV-out thing that usually is to a rca/composite
     
  13. Cat5Messiah

    Cat5Messiah Violator of Sheep

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    9,463
    Likes Received:
    226
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Seattle/Tacoma (Browns Point), WA
    Unfortunately, no. You have to get a HDMI to DVI adapter. That's what I used until I bought my 32" monitor....well....T.V. that I use as a monitor.
     
  14. neal

    neal wizard in black

    Joined:
    Dec 17, 2001
    Messages:
    23,386
    Likes Received:
    119
    Trophy Points:
    63
    Location:
    california
    i enjoy the Wii
     
  15. Cat5Messiah

    Cat5Messiah Violator of Sheep

    Joined:
    Jan 21, 2003
    Messages:
    9,463
    Likes Received:
    226
    Trophy Points:
    63
    Location:
    Seattle/Tacoma (Browns Point), WA
    I enjoy playing with my wee-wee.
     
  16. Söy

    Söy Manfred von Richthofen

    Joined:
    Aug 26, 2006
    Messages:
    6,722
    Likes Received:
    59
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Richmond, VA, USA
    :(

    damn thee, expensive apartments!
     
  17. Anvil

    Anvil Brain Bubbled

    Joined:
    Jun 2, 2004
    Messages:
    8,379
    Likes Received:
    36
    Trophy Points:
    48
    My 360 has the red ring of death, and I STILL haven't bothered to send it in. I really should. Shit. TOMORROW.
     
  18. Macharius

    Macharius Thank you for noticing.

    Joined:
    Dec 18, 2006
    Messages:
    3,818
    Likes Received:
    20
    Trophy Points:
    38
    Location:
    New york, USA
    Same shit happened to my friends xbox. fucken happens to everyone, we ended up looking up the MS phone number we called on google and it came up we were talking to some tech support guy in Canada about his 360 getting shipped to seattle. It took 2 weeks just to get the fucken cardboard box in the mail. Then another 2 weeks for them to send us a new one. You're fucked Soy i'm sorry. I'd lend ya my original one because i'm in north carolina right now but it only plays dvd's, fucken thing wont play any game. That's why i call it my original one -_-
     
  19. El Stormo

    El Stormo Member

    Joined:
    Mar 20, 2003
    Messages:
    11,900
    Likes Received:
    63
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Flanders - Belgium
    PC may have crashes and compatibility problems, but I've never had a PC displaying a red ring ^_^
     
  20. Swabs

    Swabs HAHA COOL

    Joined:
    Oct 9, 2006
    Messages:
    12,184
    Likes Received:
    41
    Trophy Points:
    48
    Location:
    s
    This kind of shit is the gayest thing about the 360.


    However... I bought mine when they first came out and it hasn't broken once :lol: So I must be seriously lucky.
     

Share This Page