This site is supported by the advertisements on it, please disable your AdBlocker so we can continue to provide you with the quality content you expect.

Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

progmetal band from NL searches new leadguitarist

Discussion in 'Headway' started by Borkdude, Feb 20, 2007.

 1. Borkdude

  Borkdude POTM vox 'n keyz

  Joined:
  Apr 8, 2003
  Messages:
  117
  Likes Received:
  1
  Trophy Points:
  18
  Location:
  Amsterdam
  Gevraagd: nieuwe leadgitarist Picture of the Moon

  De progressive metal band Picture of the Moon uit Enschede is op zoek naar een nieuwe leadgitarist. Vanwege tijdgebrek zal onze huidige leadgitarist geleidelijk aan zijn taken overdragen aan de nieuwe in te werken leadgitarist en wie weet ben jij dat.

  Picture of the Moon is een progmetal band die serieus bezig wil zijn met het maken van muziek. Wij bestaan uit 5 leden: een zanger/toetsenist, drummer, slaggitarist, bassist en natuurlijk de leadgitarist. In november/december namen wij een nieuwe EP op met nieuw werk (geproduceerd door Joost v/d Broek, After Forever) en hebben daarvoor reeds een platendeal in de wacht gesleept. Deze muziek is trouwens nog niet te beluisteren op onze website. Wij houden van interessante muziek maar niet van overbodig gefriemel. Wij hopen dat jij als leadgitarist dezelfde muzikale droom met ons deelt, bereid bent om flink wat tijd in de band te investeren en onze muziek een extra dimensie kan geven.

  Van de leadgitarist verwachten wij vooral dat je goed bent in het schijven van solo's. Het schrijven van hele songs is natuurlijk mooi meegenomen, maar is wat ons betreft minder van belang. Bij voorkeur doe je elke dag je Petrucci-oefeningetjes omdat je anders jeuk aan je vingers krijgt en live weet je het publiek gek te maken met jouw solo's.
  De band heeft zijn thuisbasis in Enschede en je bent goed in staat de repetities hier bij te wonen. Niet geheel onbelangrijk: je hebt zelf heb je een goede gitaar en versterker. Naast ambitie beschik je over een dosis gezonde relativering.

  Zie jij hier perspectief in? Stuur dan een mail met een bio van jezelf (+evt. foto), een verhaaltje waarin je ingaat op bovenstaande punten en een demo mp3 waarin jouw gitaarwerk te horen is naar leadgitarist@pictureofthemoon.net. Hopelijk zien we je terug op de auditie!

  Meer informatie is op te vragen bij Michiel: michielborkent@gmail.com.
   
 2. Borkdude

  Borkdude POTM vox 'n keyz

  Joined:
  Apr 8, 2003
  Messages:
  117
  Likes Received:
  1
  Trophy Points:
  18
  Location:
  Amsterdam
  We found one!
   

Share This Page