This site is supported by the advertisements on it, please disable your AdBlocker so we can continue to provide you with the quality content you expect.

Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Tone Beast 12

Discussion in 'Backline' started by benjy, Mar 28, 2015.

  1. benjy

    benjy Member

    Joined:
    Jun 8, 2012
    Messages:
    240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Hi, All. I recently recorded in a studio equipped with a tb12 and had the opportunity to play with it. I loved it and purchased one myself. Now that I am home I cannot produce any sound with it. My chain is guitar-tb12-pro40-logic.
    Both the tb12 and pro 40 show that input is received but my daw is not. Any help would be appreciated. Thanks!
    P.S. Im running the tb 12 balanced line out line out into my pro 40 mic/line ins via trs cable.
     
  2. KHE

    KHE Member

    Joined:
    Mar 5, 2009
    Messages:
    611
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    18
    Location:
    switzerland
    how is your routing in the saffire mix control? does the signal appear over there?
     
  3. benjy

    benjy Member

    Joined:
    Jun 8, 2012
    Messages:
    240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Thanks for the speedy response KHE. Yes and it responds to gain increase and reduction but i am showing no signal in my daw. My monitors work so I'm assuming its not the saffire unit.
     
  4. rapucore

    rapucore i really hate spiders

    Joined:
    Feb 25, 2013
    Messages:
    786
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Location:
    FIN
    Odd shot but have you checked your input routing on your DAW of choice?
     
  5. benjy

    benjy Member

    Joined:
    Jun 8, 2012
    Messages:
    240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Okay after messing with it some more if i plug into input one on the from of my 40 with the trs and click instru i receive input. However, i am using a mic and I'm curious as to why input 3 (on the rear was not working)
     
  6. benjy

    benjy Member

    Joined:
    Jun 8, 2012
    Messages:
    240
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    @rapucore Indeed sir.
     

Share This Page