This site is supported by the advertisements on it, please disable your AdBlocker so we can continue to provide you with the quality content you expect.

Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Wall of Sound v2 Cymbal Instrument Pack

Discussion in 'Drum Samples / Store' started by DevonSteelman, Jan 27, 2014.

  1. DevonSteelman

    DevonSteelman Producer/Engineer

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Los Angeles, CA
  2. marios.blythe

    marios.blythe Member

    Joined:
    Jul 30, 2011
    Messages:
    563
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    why the pack is so expensive mate?
     
  3. DevonSteelman

    DevonSteelman Producer/Engineer

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Los Angeles, CA
    I don't think it's expensive at all for what you're getting. You get 11 top of the line cymbals that were recorded through $20k+ in equipment, in a great live room, for only $55. There was absolutely no skimping on quality, even down to all the cables being mogami. Besides that, they sound excellent! :kickass:
     
  4. TerraModule

    TerraModule New Metal Member

    Joined:
    Nov 23, 2013
    Messages:
    9
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    1
    Location:
    Sweden
    I'll buy tjis as fast as the $$ are filling up the 0 on my account.
    God These are the best Cymbal samples I've heard..
     
  5. DevonSteelman

    DevonSteelman Producer/Engineer

    Joined:
    Mar 26, 2010
    Messages:
    69
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Los Angeles, CA
    Thanks man! :headbang:
     
  6. alex2411

    alex2411 Member

    Joined:
    Dec 29, 2013
    Messages:
    54
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    6
    Location:
    Montral,canada
    i want to buy it but in the specs it says that I need kontakt 5+ full ... If I have kontakt 5 will it work ?
     

Share This Page