This site is supported by the advertisements on it, please disable your AdBlocker so we can continue to provide you with the quality content you expect.

Welcome to Our Community

Wanting to join the rest of our members? Feel free to sign up today.

Which version of cubase do you use?

Discussion in 'Bar' started by Flow Of Time, Oct 30, 2014.

  1. JeffTD

    JeffTD Senhor Testiculo

    Joined:
    Sep 29, 2004
    Messages:
    12,582
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Los Angeles, CA
    I do too, but you can't edit hitpoints in the project window. Great to hear on the gain/hp+lp filters there, may need to dig in more.
     
  2. Flow Of Time

    Flow Of Time Member

    Joined:
    Oct 6, 2012
    Messages:
    686
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Does anyone know if I have to buy a Steinberg Key to try the demo? Or does it work with the soft eLicenser aswell?
     
  3. Loren Littlejohn

    Loren Littlejohn Lover of all boobage.

    Joined:
    Aug 20, 2006
    Messages:
    11,754
    Likes Received:
    38
    Trophy Points:
    48
    Location:
    Auburn NY- we grow em you listen
    IIRC you can put the demo key on your computer so no dongle needed.
     
  4. Flow Of Time

    Flow Of Time Member

    Joined:
    Oct 6, 2012
    Messages:
    686
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Awesome, thanks!
     
  5. Winston Wolf

    Winston Wolf Member

    Joined:
    Mar 2, 2010
    Messages:
    159
    Likes Received:
    1
    Trophy Points:
    18
    Dark colour scheme is the only real problem for me.
    Being able to see inserts and sends at the same time sold me on v7

    Still on 7.0.7 pro
     
  6. Flow Of Time

    Flow Of Time Member

    Joined:
    Oct 6, 2012
    Messages:
    686
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Are you guys running it on windows or mac? I know that's an old debate, but is the mac version inferior to the windows version in any way?
     
  7. rapucore

    rapucore i really hate spiders

    Joined:
    Feb 25, 2013
    Messages:
    786
    Likes Received:
    22
    Trophy Points:
    18
    Location:
    FIN
    PC here.

    I must be the only one who totally loves the GUI of 7. :lol: Did switch from 5 though.
     
  8. JeffTD

    JeffTD Senhor Testiculo

    Joined:
    Sep 29, 2004
    Messages:
    12,582
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Los Angeles, CA
    Mac. I suspect it's a bit buggier/less efficient on OS X but it's certainly not crippling like it used to be.
     
  9. Flow Of Time

    Flow Of Time Member

    Joined:
    Oct 6, 2012
    Messages:
    686
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I'm asking this, because, as some of you may know, I am in the process of acquiring a new PC/Hackintosh. If I'm going to get a Hackintosh anyway, I could also just use it on Windows.
    But I like OSX better as an OS to work on. Windows always seems to destroy itself after some time...
     
  10. JeffTD

    JeffTD Senhor Testiculo

    Joined:
    Sep 29, 2004
    Messages:
    12,582
    Likes Received:
    10
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Los Angeles, CA
  11. greyskull

    greyskull Member

    Joined:
    Mar 22, 2006
    Messages:
    6,077
    Likes Received:
    7
    Trophy Points:
    38
    Vst5.5.

    Just kidding that was te last time I used poobase
     
  12. The StabbinCabin

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    822
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    Location:
    Sacramento, CA
  13. Flow Of Time

    Flow Of Time Member

    Joined:
    Oct 6, 2012
    Messages:
    686
    Likes Received:
    0
    Trophy Points:
    16
    I'm trying Elements 7 right now. It appears that you need an USB eLicenser to try Pro 7.5
     
  14. ArthurD

    ArthurD Member

    Joined:
    Jun 2, 2010
    Messages:
    1,616
    Likes Received:
    3
    Trophy Points:
    38
    Location:
    Brasília - Brazil

Share This Page